UutisetTiimiKalustoHistoriaGalleriaSponsorit
SM O.K. Auto- rallista luokkavoitto

Otto ja Sami lähtivät opiskelemaan nuotitusta 11 -12.6 ajettuun SM O.K. Auto-ralliin. Pojat huomasivat heti nuotituksessa, ettei olekaan ihan helppoa päättää onko seuraava mutka ERI vai K.Heistä kuitenkin tuntui siltä, että nuotituksesta oli selvitty kohtuullisen hyvin.

Kilpailupäivänä tunne kuitenkin muuttui, sillä ensimmäisen ja toisen erikoiskokeen nuoteissa oli paljon puutteita. Ajaminenkaan ei mennyt ihan nappiin, koska reitti oli jo meidän numerollamme niin huonossa kunnossa, että GT:llä sai ajella pohjapanssaria myöden ja nelivetoautot olivat nostaneet myös ylös järkyttävän kokoisia kiviä, joita sai väistellä koko ajan.

Kolmannella EK:lla nuotti tuntui kuitenkin toimivan hienosti ja ajaminen tuntui mukavalta, eikä tiekään ollut kolmosella niin huonossa kunnossa, kuin kahdella edellisellä. Emme olleet asettaneet tuloksen kannalta itsellemme mitään tavoitteita, sillä tavoitteenamme oli harjoitella ainoastaan nuottia. Perämäen keskeytettyä luokkavoitto olisi kuitenkin taattu, jos ajaisimme maaliin asti, sillä luokassamme ei ollut enempää osallistujia.

Kun erikoiskokeet ajettiin läpi toiseen kertaan, ne olivat vielä sen verran huonommassa kunnossa, ettei menomme varmasti näyttänyt edes kilpa-ajolta, sillä pyrimme pitämään vain auton ehjänä ja harjoittelemaan nuotin lukua. SM- rallista jäi käteen luokkavoitto ja erittäin paljon hyvää harjoitusta nuotitukseen.