UutisetTiimiKalustoHistoriaGalleriaSponsorit
Jokioinen Yhtiöt Oy
Yritys on perustettu 1990, Koneurakointi Jokioisen nimellä. Koneurakointi sulautettiin Jokioinen Yhtiöihin 2005. Jokioinen Yhtiöt Oy:n toimiala on maa- ja pohjarakennuksen kokonaisurakointi. Yrityksen päätoimialuetta ovat Turku lähialueineen. Yrityksemme erikoisosaamista ovat sähkö- ja televerkkojen rakentaminen.
Carace
Carace on vuonna 2006 perustettu autokorikorjauksiin erikoistunut yritys. Carace tekee kaikki henkilö- ja pakettiautojen korirakenteisiin liittyvät työt. Myös kilpa-autojen korimuutokset ja turvakaaret kuuluvat valikoimiin.
Louhintaliike H. Portaala
Yrityksellä on yli 40 vuoden kokemus vaativista louhinta- ja räjäytystöistä, niin kuivalla maalla, kuin veden allakin. Referensseistä mainittakoon vuosisopimukset Turun Kaupungin kaikki louhinta-alan työt. Sekä Naantalissa Nesteolin kaikki alan työt. Vaativatkin työmaat kuuluvat kohteisiimme, sisältäen erikoislouhinnat sekä vedenalaiset räjäytykset.
Autoilija Antti Poutanen
Kendall Motor Oil
Oy Kendall Ab on vuonna 1979 perustettu yritys, joka tuo maahan ja markkinoi korkealaatuisia Kendall- ja BradPenn-voiteluaineita, joiden perusöljy pumpataan parhaiden raaka-aineiden lähteellä USA:ssa. Kendallin voiteluainevalikoima kattaa niin henkilöauto- ja kevyemmän kaluston tuotteet kuin raskaskalusto- ja teollisuustuotteet.
Aro Solutions
Edullisia, laadukkaita ja luotettavia kotisivuratkaisuja yrityksille, yhdistyksille, yhteisöille sekä yksityisille henkilöille. Nämäkin sivut ovat tämän yrityksen käsialaa.