UutisetTiimiKalustoHistoriaGalleriaSponsorit
F – Cupin avaukseen Raisioon ei päästy viivalle

Otto tiimeineen aloitti Corollan ”ison huollon” (kuvia galleriassa) syksyllä heti Länsirannikko rallin jälkeen. Koko kovia kokenut auto purettiin atomeiksi ja tehtiin tarvittavat korimuutokset, vedettiin koppa ”flyygeliksi” ja turvallisuuteen kiinnitettiin erityishuomiota, joten turvakaaret uusittiin. Mutta… niin kuin usein näissä hommissa käy tuli kiire!

Erityisesti kokoonpanovaiheessa sähköpuoli työllisti raakasti enemmän kuin oltiin arvioitu. Niinpä auto saatiin pakettiin vasta sunnuntai-iltana 15.1. Suurin toivein varattiin moottorspesialisti Saariselta penkkiaika heti maanantaiksi – enää oli perän öljyt vaihtamatta, Otto veti propun auki ja sitten kuului jäteöljyastiasta epämieluisa kilahdus – välityksen rattaankappale!

Tiimi ei jäänyt neuvottomaksi vaan otti pikaisesti yhteyttä Särkikosken Kimmoon, joka pisti välityksen heti tilaukseen ja perä kiikutettiin Ikaalisiin. Epäonneksemme Kimmo sai väärän välityksen ja peräremontti siirtyi parilla vuorokaudella.

Perjantai- iltana auto oli ”nipussa”, mutta vielä olisi pitänyt ehtiä penkkiin, katsastukseen, pyöränkulmien säätöön ja olishan Corollaa pitänyt vielä testatakin à Cupin avaukseen ei päästy!

Otto ja Panu tiimeineen kiittää erityisesti Sorvarin Kimmoa, joka pitkäjänteisesti ja ammattimaisesti sai sähköt kuntoon – KIITOS Kimmo. Lisäksi vetomies Samppe Nevä Harri isineen ansaitsee suuret kiitokset ammattimaisesta koriremontista.

Otto ja Panu lähtevät seuraavaan koitokseen Kangasniemelle luokkavoitto mielessä.

Terveisin
Otto & Panu