UutisetTiimiKalustoHistoriaGalleriaSponsorit
Ukissa voitto lipesi kivikkoon!

Uusikaupunki ralli kurvailtiin 21.5. Ralli sisälsi uusia erikoiskokeita, joita ei ollut aikaisemmin ajettu. Otto ja Panu lähtivät kilpailuun voitonnälkäisinä ja hyvillä fiiliksillä, sillä talvikauden jäljiltä auto oli saatu parempiin säätöihin ja se oli tuntunut harjoituksissakin paljon paremmalta.

Kilpailu lähti heti ensimmäisellä erikoiskokeella hyvin käyntiin, sillä emme hävinneet pohjista kuin 0,3 sekuntia. Ajaminen tuntui muutenkin hyvältä. Toisella erikoiskokeella sattui pieni tilanne, jossa auto meinasi kaatua, mutta onneksi selvisimme tilanteesta vain aurauskulmien säädöllä. Tämän johdosta kärkeen tuli hieman eroa.

Kolmannelle Ek:lle ajoimme Wirmanin kanssa pohjat. Eroa jäi kärkeen vielä muutama sekunti. Neljännelle pätkälle ajoimme 6,2 sekunnin pohjat ja siirryimme yleiskilpailun kärkeen 4,8 sekunnin turvin ennen Nikusaarta.

Viidennellä erikoiskokeella jäimme hieman pohjista ja johtomarginaali kutistui 2,3 sekuntiin.

Ero oli niin pieni että kutoselle emme voineet lähteä yhtään varmistelemaan. Pätkä tuli erittäin hyvin, mutta reilu kilometriä ennen maalia oleva nypyn ylitys yllätti meidät ja Corolla syöksyi kivikkoon. Aikaa rytäkässä meni reilut 50 sekuntia, minkä seurauksena putosimme yleiskilpailussa sijalle 6 ja luokassa sijalle 3.

Maalissa pettymys oli suuri, mutta seuraavaan kilpailuun lähdemme taas ajamaan voitosta!